CONTOARE DE APA

Montaj contoare de apa

Verificari contoare de apa

Sigilari contoare de apa

Inlocuiri coloane de apa

Instalatii sanitare

Verificari contoare apa

Verificarea contoarelor de apa consta in demontarea contorului existent si conectarea acestuia la un dispozitiv special. Verificarea contoarelor de apa are rolul de a corela abaterile de masurare cu limitale admise.

 

Verificarea apometrelor se poate face atat la expirarea verificarii metrologice existente sau daca se banuieste ca acesta inregistreaza consum eronat. Daca se constata ca aparatul nu inregistreaza un consum real de apa atunci este necesara inlocuirea acestuia. Daca nu este necesara schimbarea vechiului apometru acesta se va monta la loc.

 

Compania noastra este certificata de catre BRML (biroul Roman de Metrologie Legala) pentru executarea operatiilor de verificare, sigilare si montaj contoare de apa.

 

Cum se procedeaza pentru a realiza verificarea contoarelor de apa din apartament/vila/bloc:

- in urma solicitarii dumneavoastra ne vom deplasa la locul solicitat pentru a identifica problemele aparute;
- vom deconecta contoarele de apa si vom monta provizoriu alte contoare sau sigilii;
- verificarea apometrului se va face la sediul companiei, iar in functie de calificativul primit (ADMIS/RESPINS) se va monta la loc sau se va inlocui.
- in cazul in care contorul de apa trebuie inlocuit dumneavoastra veti achita pe langa manopera necesara si costul aparatului in sine.


Pretul verificarii contoarelor de apa se stabileste in functie de numarul de contoare / dificultatea de montaj / zona de lucru. Pentru informatii detaliate va rugam sa ne contactati. Vom stabili impreuna toate detaliile necesare si va vom oferi un pret rezonabil!

 (c) TOATE DREPTURILE REZERVATE SC Next Technology SRL

contoare de apa contoare de apa