CONTOARE DE APA

Montaj contoare de apa

Verificari contoare de apa

Sigilari contoare de apa

Inlocuiri coloane de apa

Instalatii sanitare

Sigilari contoare de apa

Sigilarea unui contor de apa consta in securizarea acestuia cu o sarma si un plumb stantat. Sigilarea contoarelor de apa are rolul de a certifica faptul ca acesta este montat corect si ca asupra lui nu s-a intervenit pentru influentarea inregistrarii consumului. Ruperea sigiliului unui contor de apa echivaleaza cu fraudarea acestuia. Majoritatea asociatiilor de proprietari nu iau in considerare consumul de apa daca apometrele nu au sigiliu.

 

Compania noastra este autorizata de catre BRML (Biroul Roman de Metrologie Legala) sa verifice metrologic contoare de apa si sa efectueze sigiliile aferente.

 

Ve recomanda ca inainte de sigilarea unui contor de apa sa faceti si o verificare metrologica a acestuia. Astfel veti avea certitudinea ca acesta nu inregistreaza consum eronat de apa. Astfel dumneavoastra veti plati exact cat consumati.

 

Timpul necesar sigilarii unui contor de apa este de 15minute. In functie de complexitatea lucrarii timpul de lucru poate varia. Asiguram toate documentele necesare, documente ce au rol de certificare a operatiei executate.

 


Sigilarea contoarelor de apa se poate face atat individual (pentru fiecare apartament in parte) sau in cadrul asociatiei de locatari. Pretul sigilarii apometrelor se stabileste in functie de numarul de apometre ce trebuie sigilate, complexitatea lucrarii si de tipul lor.

 

Pentru detalii suplimentare despre sigilarea contoarelor de apa va rugam sa ne contactati.

 (c) TOATE DREPTURILE REZERVATE SC Next Technology SRL

contoare de apa contoare de apa