CONTOARE DE APA

Montaj contoare de apa

Verificari contoare de apa

Sigilari contoare de apa

Inlocuiri coloane de apa

Instalatii sanitare

Vanzari contoare de apa

Livram din stoc contoare de apa pentru gospodarii (apartamente, case, vile) si contoare de bransament (pentru subsolul blocurilor, hale industriale etc). Indiferent de brandul ales (Zenner, Polaris, Woltman, BMeters etc) va vom oferi un pret corect, garantie si suplimentar montaj.

 

Contoarele de apa pentru apartamente au dimensiuni uzuale DN15 si sunt disponibile atat pentru apa rece cat si pentru apa calda. In functie de tipul contorului de apa ales se va stabili modul de racordare precum si pretul montajului.

 

Contoarele de apa pentru subsol (sunt numite "contoare de bransament") sunt folosite pentru contorizarea debitelor de apa mari. Uzual acestea au dimensiuni cumprinse intre DN20 si DN200. Montajul acestora este mai complicat decat in primul caz, dar echipa noastra este in masura sa se ocupe de acest proces.

 

Contoare de apa cu citire la distanta - contoare cu telecitire - pentru citirea acestora nu este necesara deplasarea in vecinatatea lor; indexul se transmite cu ajutorul unui dispoziti special pana la o distanta de 200m fata de pozitia contorului. Folosirea acestor contoare de apa cu citire la distanta permite evitarea fraudelor.

 


Livrarea contoarelor de apa se realizeaza prin curierat oriunde pe teritoriul tarii. Se poate opta si pentru ridicarea lor direct de la sediul companiei noastre. Veti primi pe langa factura si garantie, certificatul de conformitate al produsului precum si garantia acestuia.
 

Suplimentar asiguram montajul contoarelor de apa!

 (c) TOATE DREPTURILE REZERVATE SC Next Technology SRL

contoare de apa contoare de apa